Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.348 Çözümler 11 16 Temmuz 2023 #1 Windows'u yanlışlıkla HDD'ye kurmuştum. Sonra program ile SSD'ye geçirdim fakat D diskinde hala Windows dosyaları var. Silmeye çalıştığımda izniniz yok diyor.
Windows'u yanlışlıkla HDD'ye kurmuştum. Sonra program ile SSD'ye geçirdim fakat D diskinde hala Windows dosyaları var. Silmeye çalıştığımda izniniz yok diyor.
Çözüm Ousia 16 Temmuz 2023 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, CMD ile tam olarak nasıl hallettiniz? Detaylarıyla açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buradaki rehberle hallettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, CMD ile tam olarak nasıl hallettiniz? Detaylarıyla açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buradaki rehberle hallettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 D'de önemli dosya yoksa format atın hocam. Boot kayıtlı kalmasın HDD'de. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.348 Çözümler 11 16 Temmuz 2023 #3 HSENX dedi: D de önemli dosya yoksa format atın hocam boot kayıtlı kalmasın HDD de. Genişletmek için tıkla... Hocam CMD ile hallettim. Artı 0 Eksi
HSENX dedi: D de önemli dosya yoksa format atın hocam boot kayıtlı kalmasın HDD de. Genişletmek için tıkla... Hocam CMD ile hallettim.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 16 Temmuz 2023 #4 Merhaba, CMD ile tam olarak nasıl hallettiniz? Detaylarıyla açıklar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.348 Çözümler 11 16 Temmuz 2023 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, CMD ile tam olarak nasıl hallettiniz? Detaylarıyla açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buradaki rehberle hallettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, CMD ile tam olarak nasıl hallettiniz? Detaylarıyla açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buradaki rehberle hallettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et