teknotpc Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2017 #1 D diskinden C diskine boş alan aktaracağım. Daha önce de yapmıştım ancak şimdi C diskinde 6-7 tane 15 GB'ın üzerinde oyun var. Alan aktarma sırasında oyunlar veya yüklü olan dosyalar zarar görür mü ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2017
D diskinden C diskine boş alan aktaracağım. Daha önce de yapmıştım ancak şimdi C diskinde 6-7 tane 15 GB'ın üzerinde oyun var. Alan aktarma sırasında oyunlar veya yüklü olan dosyalar zarar görür mü ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Mayıs 2017 #2 İşlem esnasında elektrikler kesilmez ise bir sorun olmaması gerek. MiniTool Partition Wizard kullanabilirsiniz bu iş için.
İşlem esnasında elektrikler kesilmez ise bir sorun olmaması gerek. MiniTool Partition Wizard kullanabilirsiniz bu iş için.
teknotpc Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2017 #3 Recep Baltaş dedi: İşlem esnasında elektrikler kesilmez ise bir sorun olmaması gerek. MiniTool Partition Wizard kullanabilirsiniz bu iş için. Genişletmek için tıkla... Ben AOMEI Partition kullanıyordum. Herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?
Recep Baltaş dedi: İşlem esnasında elektrikler kesilmez ise bir sorun olmaması gerek. MiniTool Partition Wizard kullanabilirsiniz bu iş için. Genişletmek için tıkla... Ben AOMEI Partition kullanıyordum. Herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Mayıs 2017 #4 Sağlam bir program ile ne yaptığını bildiğine emin isen sorun çıkmaz. GAMİNGpc11 dedi: AOMEI Partition kullanıyordum. Herhangi bir sıkıntı yaratır mı ? Genişletmek için tıkla... Güvenilir programlardan, sorun olmaz.
Sağlam bir program ile ne yaptığını bildiğine emin isen sorun çıkmaz. GAMİNGpc11 dedi: AOMEI Partition kullanıyordum. Herhangi bir sıkıntı yaratır mı ? Genişletmek için tıkla... Güvenilir programlardan, sorun olmaz.