D diskinden C diskine alan aktarma nasıl yapılır?

Buyrun.

Bahsedildiği gibi bir risk söz konusu ama çözümü de format vesaire ile sağlayabilir değil mi?

Kullandım ama bir türlü beceremedim videolar da uygulamanın eski sürümleri ile çekilmiş.
Aktarmaya çalışmayın. Zaten aktarsanız bile 30 GB kısa sürede gene dolacaktır. :)
Fiziksel olarak bir disk üzerinde bulunan bölümler arası aktarma yapmak kullanışlıdır. Sizde iki ayrı disk söz konusu. Sistem diskinde bulunan dosyaları diğer diske taşımak mantıklı olan seçenek.

Video, resim , müzikleri taşımanızda hiçbir mahzur olmaz.

Son düzenleme:
Aktarmaya çalışmayın. Zaten aktarsanız bile 30 GB kısa sürede gene dolacaktır. :)
Fiziksel olarak bir disk üzerinde bulunan bölümler arası aktarma yapmak kullanışlıdır. Sizde konuda da belirttiğiniz gibi iki ayrı disk söz konusu. Sistem diskinde bulunan dosyaları diğer diske taşımak mantıklı olan seçenek.

Video, resim , müzikleri taşımanızda hiçbir mahzur olmaz.
Video ve resimler toplam 8 GB alan kaplıyor bunlar yerine bahsettiğiniz gibi Program Files(86) dosyasını taşımam bir problem olur mu?

Video ve resimler toplam 8 GB alan kaplıyor bunlar yerine bahsettiğiniz gibi Program Files(86) dosyasını taşımam bir problem olur mu?
Evet sorun olur.

Aşağıdaki işlemleri yaparak alan açabilirsiniz.
Sistem geri yükleme için ne kadar alan ayırdınız bilmiyorum ama kapatabilirsiniz.
Güncelleme geçmişini temizleyebilirsiniz....

Aşağıdaki şekilde kapsamlı temizlik yapılıyor. Tamamen güvenli.
  • Ara'ya ''Disk temizleme'' yazarak çalıştırın.
  • Alt tarafta ''sistem dosyalarını temizle'' seçin.
  • Üst tarafta ''diğer seçenekler'' sekmesine geçin ve ''sistem geri yükleme ve gölge kopyalar'' seçip işlemi tamamlayın.
  • Üstte ''disk temizleme'' sekmesine geri dönün ve hepsini işaretleyip altta ''tamam'' diyerek temizliği tamamlayın.

Evet sorun olur.

Aşağıdaki işlemleri yaparak alan açabilirsiniz.
Sistem geri yükleme için ne kadar alan ayırdınız bilmiyorum ama kapatabilirsiniz.
Güncelleme geçmişini temizleyebilirsiniz....

Aşağıdaki şekilde kapsamlı temizlik yapılıyor. Tamamen güvenli.
  • Ara'ya ''Disk temizleme'' yazarak çalıştırın.
  • Alt tarafta ''sistem dosyalarını temizle'' seçin.
  • Üst tarafta ''diğer seçenekler'' sekmesine geçin ve ''sistem geri yükleme ve gölge kopyalar'' seçip işlemi tamamlayın.
  • Üstte ''disk temizleme'' sekmesine geri dönün ve hepsini işaretleyip altta ''tamam'' diyerek temizliği tamamlayın.
Bahsettiğiniz işlemleri daha önce de şimdi de bir kaç kez yaptım ama 500Mb yer açıldı programlı ya da Programsız farketmez güncel bir şekilde D diskten veya farklı bir işlemce C diskçe yer açmam gerekiyor İndirilenler dosyasını bile D'ye almak zorunda kaldım.

Herkese merhaba, C diskimde SSD D diskimde 2TB HDD kullanıyorum forumdaki birçok programı denedim çözümleri denedim ancak bir türlü C diskine D diskinden 30 GB yer ayıramadım. Programsız disk yöneticisi üzerinden de denesem de olmuyor. Başka bir çözümü var mı?

Eki Görüntüle 2167825
Herkese tekrardan merhaba bir kaç farklı araştırma sonucu YT'da bulduğum bir video ile Masaüstünü D disk'e taşıdım ve yaklaşık 90 GB yer açıldı problemim çözüldü ilgisini çeken olursa diye linki aşağıya bırakıyorum.
Herkese tekrardan teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı