D diskinden C diskine alan aktarma

Zinesia

Decapat
Merhaba arkadaşlar, D diskinden C diskine alan aktarmak istiyorum. Fakat bir problemim var. Ayrılmiş bir alanım var fakat C diskini büyüt seçeneği kapalı durumda. MiniTool Partition Wizard programı ile de denedim fakat durum aynı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları yedekleyip format ekranına gidip tekrar format atmanızı öneririm. Aynı sorunu yaşadım ve format ekranının biçimlendir bölümüne gelerek alanı genişlet yapıp sorunu çözdüm.

Mümkün değil gibi duruyor. Diski büyüttüğünüz yerden sonraki alanda veri kalmamış olması lazım. Diskin her sürücüsü sıralı bir bütün halindedir. Aklıma gelen tek yol boş alan ile C sürücünün arasındaki D sürücüsünün yedeğini alıp onu da silmek. Arından baştan bölümleme yaparsınız.

Ya da dinamik disk olayını araştırın. Dinamik diskte disk bölümleri için bölüm tablosu kullanılmıyor. Bu tür sorunlar çözülebiliyordu sanırsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı