RockyTR Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2017 #1 Evet arkadaşlar Windows 10 64 Bit işletim sistemim var, USB'im kayboldu. D: diski üzerinden Windows 7 format atabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2017
Evet arkadaşlar Windows 10 64 Bit işletim sistemim var, USB'im kayboldu. D: diski üzerinden Windows 7 format atabilir miyiz?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Temmuz 2017 #2 Atamazsın. Eski bir sistem kurulumu yeni sistemde izin verilmez. O yüzden boot edip kurman gerekecek. Yeni bir USB satın alman çok zor olmamalı.
Atamazsın. Eski bir sistem kurulumu yeni sistemde izin verilmez. O yüzden boot edip kurman gerekecek. Yeni bir USB satın alman çok zor olmamalı.
H horizontal Hectopat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #3 THE_MILLER dedi: Atamazsın. Eski bir sistem kurulumu yeni sistemde izin verilmez. O yüzden boot edip kurman gerekecek. Yeni bir USB satın alman çok zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Ben de Windows 7'den Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Arkadaşın dediği şekilde D:'den format atılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2017
THE_MILLER dedi: Atamazsın. Eski bir sistem kurulumu yeni sistemde izin verilmez. O yüzden boot edip kurman gerekecek. Yeni bir USB satın alman çok zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Ben de Windows 7'den Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Arkadaşın dediği şekilde D:'den format atılabilir mi?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 17 Temmuz 2017 #4 Yükseltme yolu ile Windows 7'den Windows 10'a geçersin. Fakat sağlıklı bir geçiş olmaz. Şimdiki sorunların veya zararlıların yeni sisteme aktarılır. Mümkünse temiz Windows 10 kurulumu yapın.
Yükseltme yolu ile Windows 7'den Windows 10'a geçersin. Fakat sağlıklı bir geçiş olmaz. Şimdiki sorunların veya zararlıların yeni sisteme aktarılır. Mümkünse temiz Windows 10 kurulumu yapın.