D diskine format attıktan sonra C'deki oyun ve programlara nasıl erişilir?

Lumbagoooo

Hectopat
Yer
Albuquerque
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Bugün cihazıma format attım. Eski C sürücüme format atıp D sürücüsüne Windows'u indirdim HDD yani eski sürücüdeki oyunlara programlara nasıl erişebilirim, teker teker arayıp bulmak yerine daha kolay bir çözümü var mıdır?

C'ye format attın oradaki her şey gitti. D'ye Windows'u kurdun ya da indirdin. Sonuçta C'de ki her şey gitti. Geri getiremezsin.

Başlık D'ye format attığından bahsediyor, mesaj C'ye format attığından. Doğrusu nedir?

C sürücüsüne format attığınız için içerisindeki her şey gitti bir de D diskinize biçimlendirmeden format attıysanız D diskiniz optimizasyonsuz bir şekilde yavaş çalışacaktır. Bu da diskinizde bad sector oluşumunu tetikler. Zaman geçtikçe harddiskiniz kullanılamaz hale gelecektir. Benim size önerim temizden 2 diskinizi de biçimlendirip temiz format atmanız ve gereken programları tekrar indirmeniz.
Not: Biraz iç karartıcı şekilde yazdım ama gerçekler bunlar :(

C sürücüsüne format attığınız için içerisindeki her şey gitti bir de D diskinize biçimlendirmeden format attıysanız D diskiniz optimizasyonsuz bir şekilde yavaş çalışacaktır. Bu da diskinizde bad sector oluşumunu tetikler. Zaman geçtikçe harddiskiniz kullanılamaz hale gelecektir. Benim size önerim temizden 2 diskinizi de biçimlendirip temiz format atmanız ve gereken programları tekrar indirmeniz.
Not: Biraz iç karartıcı şekilde yazdım ama gerçekler bunlar :(
SSD ve HDD diye açıklıyayım olayı. Ben önceden HDD ye Windows yüklemiştim sonra format atıp SSD ye yüklemeyi kararlaştırdım tabi tüm yüklediğim programlar HDD de idi her neyse ben format attım ve Windows'u SSD ye kurdum Bilgisayar çok hızlandı ve HDD deki hiç bir şey silinmemiş bu HDD deki uygulamaları kullanabilme şansım yok mu?

SSD ve HDD diye açıklıyayım olayı. Ben önceden HDD'ye Windows yüklemiştim sonra format atıp SSD'ye yüklemeyi kararlaştırdım tabii tüm yüklediğim programlar HDD de idi her neyse ben format attım ve Windows'u SSD'ye kurdum bilgisayar çok hızlandı ve HDD'deki hiçbir şey silinmemiş bu HDD'deki uygulamaları kullanabilme şansım yok mu?

Format esnasında HDD'nizi biçimlendirmediniz o zaman, kullanabilirsiniz programları ama ben önermiyorum bu durumu yine de karar sizindir.

Format esnasında HDD'nizi biçimlendirmediniz o zaman, kullanabilirsiniz programları ama ben önermiyorum bu durumu yine de karar sizindir.
Neden önermiyorsunuz ve nasıl kullanabilirim?
Lütfen cevap verebilir misiniz?
Hocam gerçekten cevabınıza ihtiyacım var. İnternette hiç bir şey bulamıyorum konuyla alakalı

Son düzenleme:
Neden önermiyorsunuz ve nasıl kullanabilirim?

Lütfen cevap verebilir misiniz?

Hocam gerçekten cevabınıza ihtiyacım var. İnternette hiçbir şey bulamıyorum konuyla alakalı.

Kusura bakmayın geç cevap verdiğim için, işletim sisteminizle hdd'nizin içerisindeki programlar optimizasyonsuz kalacak bu sebeple de diskte yavaşlamalar, sistem açılış hızında yavaşlamalar 4-5Dk'ye varan açılış süreleri vs olur en iyisi temiz kurulum. Her şeyi silip format atmak.

Kusura bakmayın geç cevap verdiğim için, işletim sisteminizle hdd'nizin içerisindeki programlar optimizasyonsuz kalacak bu sebeple de diskte yavaşlamalar, sistem açılış hızında yavaşlamalar 4-5Dk'ye varan açılış süreleri vs olur en iyisi temiz kurulum. Her şeyi silip format atmak.
HDD'yi biçimlendirdim her şey silindi tekrar yüklüyorum teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı