S SH6PE Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Görselde gözüken yerden eklemeye çalışıyorum. D diskini de seçiyorum fakat hiçbir şey değişmiyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-23 221524.png 429,2 KB · Görüntüleme: 30
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.295 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #2 SH6PE dedi: Görselde gözüken yerden eklemeye çalışıyorum. D diskini de seçiyorum fakat hiçbir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardaki depolama kısmında sürücü ekle tarzı bir ayar olması lazım.
SH6PE dedi: Görselde gözüken yerden eklemeye çalışıyorum. D diskini de seçiyorum fakat hiçbir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardaki depolama kısmında sürücü ekle tarzı bir ayar olması lazım.
S SH6PE Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 nedensevilmedik dedi: Ayarlardaki depolama kısmında sürücü ekle tarzı bir ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... görseldeki kısımla aynı yer olmuyor ordan
nedensevilmedik dedi: Ayarlardaki depolama kısmında sürücü ekle tarzı bir ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... görseldeki kısımla aynı yer olmuyor ordan