D Diskini Kullanamama Sorunu

FatihErdemm

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenim Üyesi

Resimde de görmüş olduğunuz gibi iki tane sabit disk sürücüsüne sahip olduğum gözüküyor. (Yerel Disk C ve Yerel Disk D)
Fakat D diskine hiç bir türlü bir şey yükleyemiyorum.

Soruma gelecek olursak, sorum şu; Ben bu D diskini nasıl kullanabilirim ?

NOT: Sahip olduğum depolama bileşini 500 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Disk yönetiminden D diskini biçimlendir. Sorun düzelmez ise önce sil, sonra yeni birim oluştur diyerek tekrar oluştur. İstersen C diskini büyütebilirsin. D diskini sildikten sonra, C diskine sağ tıklayıp bu birimi genişlete tıkladıktan sonra C dikine ekleyebilirsin.
Disk yönetiminden D diskini biçimlendir. Sorun düzelmez ise önce sil, sonra yeni birim oluştur diyerek tekrar oluştur. İstersen C diskini büyütebilirsin. D diskini sildikten sonra, C diskine sağ tıklayıp bu birimi genişlete tıkladıktan sonra C dikine ekleyebilirsin.

Çözüm

D diskini sildikden sonra tekrar nasıl yeni bir birim ekleyebilirim ?

Sildikten sonra ayrılmamış alan görünecek. Ona sağ tıklayıp yeni basit birime tıkla. İleri dedikten sonra, disk birim boyutunu gir. Tekrar ileri dedikten sonra, sürücü harfini atayıp ileri bas. Daha sonra biçimlendirmeni isteyecek. Diski NTFS olarak biçimlendir. Sona bas. Bu kadar.

Son düzenleme:
Ya beyler allah sizden razı olsun sabah 10 dan beri yemek yemiyorum şunu araştırdım bütün herşeyi denedim moralim çok bozuktu sonunda sayenizde yaptım adamsınız rahatça uyuyabilirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…