I IFurkan Hectopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarda C ve D diskleri vardır. Ben ise D diskini kaldırmak istiyorum, bunun için ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2014
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarda C ve D diskleri vardır. Ben ise D diskini kaldırmak istiyorum, bunun için ne yapmalıyım?
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #2 Disk birleştirmekten mi bahsediyorsun ?
I IFurkan Hectopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #3 Evet kardeşim Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2014
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #4 Cevap açık disk birleştir.
Onur Yontar Megapat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 88 Yer Muğla\Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 9 Haziran 2014 #5 Bilgisayarım sağ tıkla Yönet Disk yönetimi D'ye tıkla "bölümü sil" de C'ye tıkla genişlet de, oradan miktarını ayarla tamamdır. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2014
Bilgisayarım sağ tıkla Yönet Disk yönetimi D'ye tıkla "bölümü sil" de C'ye tıkla genişlet de, oradan miktarını ayarla tamamdır.
MustafaEmreTatar Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 34 21 Aralık 2020 #6 Onur Yontar dedi: Bilgisayarım sağ tıkla Yönet Disk yönetimi D'ye tıkla "bölümü sil" de C'ye tıkla genişlet de, oradan miktarını ayarla tamamdır. Genişletmek için tıkla... birimi genişlet kısmı açık değil ne yazıkki
Onur Yontar dedi: Bilgisayarım sağ tıkla Yönet Disk yönetimi D'ye tıkla "bölümü sil" de C'ye tıkla genişlet de, oradan miktarını ayarla tamamdır. Genişletmek için tıkla... birimi genişlet kısmı açık değil ne yazıkki