D: diskinin kendi kendine silinmesi

Razzi

Hectopat
Daha fazla  
500 GB HDD'mi 160 ve 305 GB olarak 2'ye ayırmıştım ve C:'de sadece sistem vardı tüm verilerim D: diskindeydi fakat hiç disk ile ilgili bir şey yapmadığım halde bugün bilgisayarı açtığımda D: diskinin gözükmediğini gördüm bilgisayar 305 boş alan olarak görüyor. Bende kurtarmak için Minitool programını kurdum ve kurtaramadım fakat önceki kurulu klasörlerimi görebiliyorum ekteki resimde görebilirsiniz. Bunun sebebi ve çözümü nedir? Yeni basit birim oluştursam o dosyalar silinir mi?

Dosya Ekleri

• şama - Kopya.jpg
    şama - Kopya.jpg
    149,7 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. 2 hafta önce aynısı benim başıma geldi ve dosyalarımı kurtardım. Ben harici diskin c sürücüsünü silip d sürücüsünü disk yönetiminden genişlettim. C silinmeyince silmeye çalıştım ve her ikisini sildim. Runtime get data back ile 320 gb veriyi kurtardım. Dosya sistemin neyse get data back in ona uygun programı ile kurtarabilirsin.
Önemli; Recep Baltaş abinin kurtarma videolarında sürücünün harfini kaldırdığını ve sonrasında kurtarma yaptığını gördüm. Nedeni ise windowsun tekrardan üzerine veri yazmaması ve kurtarma şansının artmasıymış.
Geçmiş olsun

Merhabalar. 2 hafta önce aynısı benim başıma geldi ve dosyalarımı kurtardım. Ben harici diskin c sürücüsünü silip d sürücüsünü disk yönetiminden genişlettim. C silinmeyince silmeye çalıştım ve her ikisini sildim. Runtime get data back ile 320 gb veriyi kurtardım. Dosya sistemin neyse get data back in ona uygun programı ile kurtarabilirsin.
Önemli; Recep Baltaş abinin kurtarma videolarında sürücünün harfini kaldırdığını ve sonrasında kurtarma yaptığını gördüm. Nedeni ise windowsun tekrardan üzerine veri yazmaması ve kurtarma şansının artmasıymış.
Geçmiş olsun
teşekkürler sorunu araştırdı mve çözdüm, tek çözüm yolu yeni basit birim oluşturup hdd recovery programları ile silinen veriyi geri almak, silinen veri olduğu gibi geri geliyor yani aynı sorunu yaşayan arkadaşlar şuan bu konuyu görüyorsa fazla karıştırmadan yeni basit birim ekle diyip tekrar d'yi kursun mecburen yeni birim oluşturduğumda o birim biçimlendirilecek bundan sonrasını hdd recovery programlarına bırakıyoruz tüm silinen veriyi kurtarabiliyoruz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı