D&R hatalı fiyat olan siparişi iptal etti

CeyhunCeyyy

Hectopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
Merhaba D&R'ın web sitesinden PlayStation 5 satın aldım 3500₺'ye aldıktan 1.5 saat sonra D&R habersiz sebebini açıklamadan siparişi iptal etti.
İptal'den 1.5 saat sonra da telefon ile ulaşıp sebebini açıkladılar.

Fiyatlandırmada yapılan hata firmanın sorumluluğundadır diye biliyorum bu konuyla ilgili nasıl bir aksiyon alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Mesafeli satış sözleşmenizi kişisel verileri sansürleyip atarsanız daha net konuşabiliriz. Karar heyetten heyete değişir, eğer burada bir hata söz konusuysa gerçekten ben aleyhinize karar verileceği kanaatindeyim.

Aga sence 3500TL PS5 olabilir mi elbette fiyatta hata vardır ki zaten alırken muhtemelen bunun böyle olduğunu bilerek aldın, bir şey yapamazsın.

Tabii ki bilerek aldım olaya ahlaki olarak degil ticari olarak bakıyorum yapılmıs bir hata ve üzerine müsteriyle iletisime gecmeden iptal etme var hakem heyetine basvursam ne kaybederim?

Tabii ki bilerek aldım olaya ahlaki olarak degil ticari olarak bakıyorum yapılmıs bir hata ve üzerine müsteriyle iletisime gecmeden iptal etme var hakem heyetine basvursam ne kaybederim?

Başvur en kötü ihtimal elimizde stok olmadığı için iptal ettik derler dava açarak bir şey kaybetmezsin ama davayı kaybedecegin garanti.

Başvur en kötü ihtimal elimizde stok olmadığı için iptal ettik derler dava açarak bir şey kaybetmezsin ama davayı kaybedecegin garanti.

Ellerinde stok olmayan ürün sattıklarında bile kusurlu karsı firma diye biliyorum stoku olmayan ürünü satmamaları gerekli.

Ellerinde stok olmayan ürün sattıklarında bile kusurlu karsı firma diye biliyorum stoku olmayan ürünü satmamaları gerekli.

Evet bu da sorunlu ama işte kanıtlayamazsın en kötü sistemde unutmuşuz derler yani bu olmasa bile bir şey çıkarırlar.

Evet bu da sorunlu ama işte kanıtlayamazsın en kötü sistemde unutmuşuz derler yani bu olmasa bile bir şey çıkarırlar.

Açıkçası peşini kovalamayacağım kovalamaktan vazgeçtim yapılan hatayı değerlendirdik ama bu tarz şeyler Steam'da falan olunca kimse oyunu bizden geri almıyor örneğin yapılan şey ne olursa olsun yanlış geldi neyse konuyu kapatabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…