D&R Mağazadan Kulaklık Almak

Yusuf Yıldız

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kafamda bazı sorular var. Onları size sorarak giderirsem iyi olacak sanırım. Ben şimdi bundan kısa bir zaman önce kulaklık konusu açmıştım hangi kulaklığı alacağıma karar vermiştim. O zamanlar durumum müsait olmadığı şimdi alabilme imkanım oldu. Soruma gelecek olursak D&R tüm mağazalarında internet sayfasında gösterilen tüm ürünleri bulunuyor mu yoksa sadece internetten sipariş üzerine mi satın alınabiliyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sitesinde bulunan ürünlerin hepsi bulunmaz mağazada. Stok olmayabilir ya da hiç olmayabilir. Sitede stok bilgisi veriliyorsa kontrol etmen gerekiyor veya alacağın mağazayı arayıp sorman gerekiyor.

Tam olarak hangi mağazalarda olduğunu nereden kontrol ediyoruz ? Ya da illa mağazayı mı aramamız gerekiyor ? İnternet sitesinden bununla ilgili bir seçenek göremedim çünkü.

Seçenek yok ise mağazanın telefon numarasını bulup ara, yardımcı olurlar.

Öncelikle eski bir D&R çalışanı olarak alacağın ürünün fiyatını başka mağazalardan kontrol etmeni öneririm. Sonrasında mağazadan almak istiyorsan herhangi bir D&R mağazasına gidip ÖMS (Özel Müşteri Siparişi) dedikleri sistem üzerinden ürün hangi mağazada ise sipariş geçiyorlar. Geldiği zaman sana haber veriyorlar ve bu ücretsiz bir uygulama. Burada dikkat etmen gereken bir husus daha var. İnternet fiyatı ile mağaza fiyatı tutmuyor bazı ürünlerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…