OBeloO Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 172 Çözümler 1 2 Ekim 2023 #1 PS4 almak istiyorum ama güvenilir bir satıcı bulmak zor. Sizce D&R mağazasından PS4 alınır mı? Sony Playstation 4 Slim 1 TB Türkçe Menü Oyun Konsolu (Eurasia Garantili)
PS4 almak istiyorum ama güvenilir bir satıcı bulmak zor. Sizce D&R mağazasından PS4 alınır mı? Sony Playstation 4 Slim 1 TB Türkçe Menü Oyun Konsolu (Eurasia Garantili)
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 2 Ekim 2023 #2 3-4 daha koy PS5 al.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.223 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #3 OBeloO dedi: PS4 almak istiyorum ama güvenilir bir satıcı bulmak zor. Sizce D&R mağazasından PS4 alınır mı? Sony Playstation 4 Slim 1 TB Türkçe Menü Oyun Konsolu (Eurasia Garantili) Genişletmek için tıkla... Fiyat çok degil mi? PS5 dijital surum alırım az daha verip. 2. El PS4 Pro'lar bile 9K ya kadar 2 kol ve birkaç oyunla bulunuyor.
OBeloO dedi: PS4 almak istiyorum ama güvenilir bir satıcı bulmak zor. Sizce D&R mağazasından PS4 alınır mı? Sony Playstation 4 Slim 1 TB Türkçe Menü Oyun Konsolu (Eurasia Garantili) Genişletmek için tıkla... Fiyat çok degil mi? PS5 dijital surum alırım az daha verip. 2. El PS4 Pro'lar bile 9K ya kadar 2 kol ve birkaç oyunla bulunuyor.
Serquis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 4.994 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire 9060XT Pure 16GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 2 Ekim 2023 #4 Çok pahalı, Cyberpunk ı bile zar zor oynatan konsola o kadar para verilmez. Durumunuz el veriyorsa biraz daha koyun PS5 alın.
Çok pahalı, Cyberpunk ı bile zar zor oynatan konsola o kadar para verilmez. Durumunuz el veriyorsa biraz daha koyun PS5 alın.
OBeloO Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 172 Çözümler 1 2 Ekim 2023 #5 KeReM BeY dedi: 3-4 daha koy PS5 al. Genişletmek için tıkla... Aslında alabilirim ama güvenilir bir satıcı aradığım için zorlanıyorum. Dolandırma çok fazla oluyor. Bildiğiniz güvenilir satıcılar var mı?
KeReM BeY dedi: 3-4 daha koy PS5 al. Genişletmek için tıkla... Aslında alabilirim ama güvenilir bir satıcı aradığım için zorlanıyorum. Dolandırma çok fazla oluyor. Bildiğiniz güvenilir satıcılar var mı?
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Ekim 2023 #6 OBeloO dedi: PS4 almak istiyorum ama güvenilir bir satıcı bulmak zor. Sizce D&R mağazasından PS4 alınır mı? Sony Playstation 4 Slim 1 TB Türkçe Menü Oyun Konsolu (Eurasia Garantili) Genişletmek için tıkla... Alınmaz hocam, biraz daha koyup yeni nesil konsol alabilirsiniz.
OBeloO dedi: PS4 almak istiyorum ama güvenilir bir satıcı bulmak zor. Sizce D&R mağazasından PS4 alınır mı? Sony Playstation 4 Slim 1 TB Türkçe Menü Oyun Konsolu (Eurasia Garantili) Genişletmek için tıkla... Alınmaz hocam, biraz daha koyup yeni nesil konsol alabilirsiniz.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.223 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #7 OBeloO dedi: Aslında alabilirim ama güvenilir bir satıcı aradığım için zorlanıyorum. Dolandırma çok fazla oluyor. Bildiğiniz güvenilir satıcılar var mı? Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantili dijital versiyonları Hepsiburada'da falan 17.6kdan falan satıyorlar. Bakın isterseniz.
OBeloO dedi: Aslında alabilirim ama güvenilir bir satıcı aradığım için zorlanıyorum. Dolandırma çok fazla oluyor. Bildiğiniz güvenilir satıcılar var mı? Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantili dijital versiyonları Hepsiburada'da falan 17.6kdan falan satıyorlar. Bakın isterseniz.