Victor Auditore Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 139 25 Haziran 2020 #1 Yaklaşık 1 saat önce D&R'dan kitap siparişi verdim fakat adres bilgileri yanlış olduğu için iptal etmek zorunda kaldım. Sipariş henüz onaylanmamıştı ve hala para iadesi alamadım, ne zaman alırım? Bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 9,2 KB · Görüntüleme: 129 dr2.PNG 11,7 KB · Görüntüleme: 120
Yaklaşık 1 saat önce D&R'dan kitap siparişi verdim fakat adres bilgileri yanlış olduğu için iptal etmek zorunda kaldım. Sipariş henüz onaylanmamıştı ve hala para iadesi alamadım, ne zaman alırım? Bilgisi olan var mı?
volkannndemirr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #2 Aldın mı para iadesini? Aldıysan ne zaman? Artı 0 Eksi
KS KS Victor Auditore Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 139 2 Şubat 2021 #3 volkannndemirr dedi: Aldın mı para iadesini? Aldıysan ne zaman? Genişletmek için tıkla... 3 gün içinde iade ettiler. Artı 0 Eksi
volkannndemirr dedi: Aldın mı para iadesini? Aldıysan ne zaman? Genişletmek için tıkla... 3 gün içinde iade ettiler.
volkannndemirr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 Victor Auditore dedi: 3 gün içinde iade ettiler. Genişletmek için tıkla... aynen bana da geldi teşekkürler Artı 0 Eksi
Victor Auditore dedi: 3 gün içinde iade ettiler. Genişletmek için tıkla... aynen bana da geldi teşekkürler