D&R'da çalışma hayatı nasıl?

Timur44

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Bir süredir D&R'da çalışmak istiyorum ama yeterli bilgim yok D&R'daki çalışma sistemiyle ilgili.
Evet orada çalışanlar kitap falan düzenleniyor bu kadarını hepimiz biliyoruz ama kaç saat çalışıyorlar, kaç para maaş alıyorlar, çalışma düzeni nasıl, yükselme olanaklarında durum ne, molalar kaç tane, yemek fişi mevzuları tam olarak nasıl... Gibi gibi birçok konu var aklıma takılan.

D&R'da çalışan veya bir zamanlar çalışmış arkadaşlar konuya el atarsa sevinirim.

Yakın bir D&R bayiisine gidip bunları sorabilirsin çekinmene gerek te yok bunlar gayet normal şeyler ve istediğin cevapları da en doğru şekilde alırsın.

Yakın bir D&R bayiisine gidip bunları sorabilirsin çekinmene gerek te yok bunlar gayet normal şeyler ve istediğin cevapları da en doğru şekilde alırsın.
Hocam tamam da insanların işi gücü var, mola zamanlarında da konuşup rahatsız etmek pek doğru olmaz. Onun için burada sorup hem bana, hem de benim gibi bu konu hakkında soruları olanlara yararı olmasını istedim biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…