D&R'dan kitap alınır mı?

s3hewkii006

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir kitap alacağım ve D&R da diğer sitelerden daha uygun olduğunu gördüm. Alacağım kitap ortalama 240 TL ama D&R'da 175 TL. Almak istediğim kitap Oğuz Atay'ın bir bilim adamının romanı kitabı. Bu ucuzluğun hatalı ürün olmasından dolayı olabilir mi?

Merhaba. Yeni bir kitap alacağım ve D&R da diğer sitelerden daha uygun olduğunu gördüm. Alacağım kitap ortalama 240 TL ama D&R'da 175 TL. Almak istediğim kitap oğuz Atay'ın bir bilim adamının romanı kitabı. Bu ucuzluğun hatalı ürün olmasından dolayı olabilir mi?

Hayır bir sorun olmaz şu an ki D&R alışverişlerimde bir sorun olmadı sizin de olacağını düşünmüyorum.

Kitapyurdu'nda hatta birçok sitede aynı fiyatta satılıyor zaten.

Ayrıca D&R güvenilir ve Türkiye'nin en büyük kitap satışı yapan kurumsal firmalarındandır. Birçok siparişim oldu ve hiçbir sorun yaşamadım. Hatta bir siparişimde bir kitap hasarlı gelmişti, hemen değişimini yaptılar.

İstediğin kitap D&R'ın kendi mağazasında yok ise buradan sipariş vererek alabilirsin. Fakat daha ucuz yerler de olabilir Amazon vs. Bir de kargoda bekleme süresi var ona göre alın.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Ayrıca bilim kitapları da okumak istiyorum. Carl Sagan'ın yazdığı kozmos okunur mu?

D&R'dan kitap alınır, güvenilir. Genelde kitap fiyatları pahalı olur orada. Almadan önce fiyat kıyaslaması yapın. Eğer uygunsa alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı