Merhaba. Yeni bir kitap alacağım ve D&R da diğer sitelerden daha uygun olduğunu gördüm. Alacağım kitap ortalama 240 TL ama D&R'da 175 TL. Almak istediğim kitap Oğuz Atay'ın bir bilim adamının romanı kitabı. Bu ucuzluğun hatalı ürün olmasından dolayı olabilir mi?
Merhaba. Yeni bir kitap alacağım ve D&R da diğer sitelerden daha uygun olduğunu gördüm. Alacağım kitap ortalama 240 TL ama D&R'da 175 TL. Almak istediğim kitap oğuz Atay'ın bir bilim adamının romanı kitabı. Bu ucuzluğun hatalı ürün olmasından dolayı olabilir mi?
Bir Bilim Adamının Romanı / Bütün Eserleri 5 - İLETİŞİM YAYINLARI - Oğuz Atay - Ülkemizde pek benimsenmemiş bir dalda biyografik roman türün
www.kitapyurdu.com
Kitapyurdu'nda hatta birçok sitede aynı fiyatta satılıyor zaten.
Ayrıca D&R güvenilir ve Türkiye'nin en büyük kitap satışı yapan kurumsal firmalarındandır. Birçok siparişim oldu ve hiçbir sorun yaşamadım. Hatta bir siparişimde bir kitap hasarlı gelmişti, hemen değişimini yaptılar.
İstediğin kitap D&R'ın kendi mağazasında yok ise buradan sipariş vererek alabilirsin. Fakat daha ucuz yerler de olabilir Amazon vs. Bir de kargoda bekleme süresi var ona göre alın.