D&R'dan kulaklık alınır mı?

Eminss0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 4300G
XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16
B450M-A Pro Max
Crucial P3 Plus 1TB
D&R web sitesi üzerinden bu kulaklığı sipariş vermeyi düşünüyorum. Kulaklıkta sorun olursa garantisi ile ilgili sorun olur mu? Ya da mağazadan garantiye gönderebilir miyim?
Kulaklık

D&R genellikle bütün kulaklıkları daha pahalıya satıyor. Fiyat araştırmasını yaptıysanız alınabilir.

D&R genellikle bütün kulaklıkları daha pahalıya satıyor. Fiyat araştırmasını yaptıysanız alınabilir.

Trendyol vs gibi yerlerden alamayacağım için en ucuz seçenek bu oluyor. Teşekkür ederim almayı düşünüyorum web sitesi üzerinden.

D&R web sitesi üzerinden bu kulaklığı sipariş vermeyi düşünüyorum. Kulaklıkta sorun olursa garantisi ile ilgili sorun olur mu? Ya da mağazadan garantiye gönderebilir miyim?
Kulaklık

D&R'dan alınmaz adamlar 10 liralık kalemi 45 liraya satıyor vatandan al.

Aynı kulaklık vatan da 2.400TL civarı.

Şahsen açık açık çakma ürün satan yerler var ve ağızlarıyla söylüyorlar. Satılan yer zorunlu fatura isterken ne diye giriş yaptırıyor bilmiyorum ama dediğiniz gibi bir fiyat farkı varsa dikkat edin çünkü bu ülkede 200 liralık akıllı bilekliğin 30 liralık çakmasını yapıyorlar.

Buds FE'nin 1400 TL olmadığı gerçeği

1400 TL imiş ben daha ucuza almışım kârdayım.

Samsung yetkili satıcısı olması güveni ile siparişimi verdim. Umarım sonuç fiyasko olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…