D&R'dan telefon alınır mı?

Alınır alınmasına ama S22 alınır mı? Asıl soru o bence.

Ağır oyunlar oynamayacaksanız ve yanınızda Power bank var ise alınabilir, 120Hz de bataryası çok zayıf. 60Hz bilmiyorum, fakat S22 pil kapasitesi ve verimsiz işlemcisi sebebi ile pili çok hızlı tükenen bir cihaz. En büyük kusuru budur.

Pil konusunda A55 falan daha mantıklı bence.

Alınır alınmasına ama S22 alınır mı? Asıl soru o bence.
Hocam insanlar deli gibi iPhone 13 alıyor, bu telefonda iPhone 13'den kat kat daha iyi bence neden alınmasın. 20 bin Lira bütcem vardı maksimum. Bu fiyat bandında A55, S21 FE ve Xiaomi gurubu gibi telefonlar geliyordu. Bence içlerinden en mantıklısı s22.

Pil konusunda A55 falan daha mantıklı bence.
Hocam A55 işlemci ve kamera konusunda çok zayıf. Çok zorlanırsam Powerbank ile idare edicem.

hocam aynı siteden aynı modeli almayı düşünüyordum, sizin gibi arada kaldım. internetten telefon alma işi zaten piyango bir noktada. d&r yada teknosa bayilerinde bulunur mu acaba ürün hala? varsa fiyatlar arası uçurum olur mu? mecbur internetten alınacaksa hepsiburada tercih edilebilir mi? deneyimli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

Tasarımı ve pil süresi sorun değilse harika bir cihaz. Siz bilirsiniz tabii. Sanırım her S22 aynı ekran süresini vermiyordu. Umarım pilin hızlı boşalması gibi sorunlar yaşamazsınız.

İnternetten çok para vererek birşey alacaksanız amazon en güvenilir satıcı. Hepsi burada kendi satıyorsa o da güvenilir ancak diğer satıcılardan almak sorun olabiliyor.

Son düzenleme:

Hocam aldım D&R'dan telefonu. Sıfır, kapalı kutuda geldi. Sorunsuz gibi görünüyor şu ana kadar. Bir sıkıntısı olursa eklerim.

Biraz geç yanıt verdim kusura bakmayın.
Telefon elime ulaştı, şuanlık çok memnunum. Cidden parasını hak eden bir ürün oldu. D&R'ın hizmeti de iyidi. Kargo 2 günde elime ulaştı. Güvenerek alabilirsiniz. Onun dışında S22 fiziksel olarak büyük teknoloji mağazalarında bulmanız çok zor. Küçük telefoncularda bulabilirsiniz ama oralarda güvenilmez. En iyisi internetten almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…