D&R'dan telefon alınır mı?

pili nasıl

Pili 2024 model telefonlara kıyasla sınıfta kalsada rakibi iPhone 13'e göre daha iyi.
Ortalama kullanımda bir günü çıkarıyor. Aralıksız kullanımda ise 8 saat pil süresi veriyor.
ısınıyor mu çok günlük kullanımda

ısınıyor mu çok günlük kullanımda
Dediğim gibi hocam, kullandıkça açılıyor. Samsung senin kullanım istatistiğine göre bir profil oluşturuyor, ısınma sorunu ortadan kalkıyor. Ama S23 ile kıyaslarsak S23'e göre biraz daha ısındığını görebiliriz genel kullanımda.

Okay bey s22 almasaydınız keşke jhahahaha

hocam pili maalesef bir amiral gemisi telefona göre kötü. a serisi telefonlardan hiçbir farkı yok. alalı daha 1 hafta dolmadı tabi, tam optimize olmadı bana. oyun oynamıyorum; sosyal medya, haberleşme ve gündelik işleri halletmek için tarayıcı kullanımım var. bu rutinle, 60hz'de(normalde telefon 120hz, ama oyun oynamıyorsanız gereksiz bir lüksten başka bir şey değil) tam şarjla 5 saat ekran süresi alıyorum. biraz daha oturduktan sonra 6 saati görürüm belki. güç tasarrufu modunda 8ler de görülebilir. ama tabi 2022 üretimi bir amiral gemisinde 8 saati görmek için bunlarla uğraşmak komik.

pil dışında benim için sorunsuz bir telefon diyebilirim. ele oturuşu, ekranı, kamera ve ses kalitesiyle elit bir telefon kullandığınızı hissediyorsunuz. ısınma sorunu evet var, ama rahatsız edici değil. hızlı bir şekilde hissedilir şekilde ısınıyor sosyal medyada bile gezseniz, ama bu elinizi rahatsız edecek düzeye çıkmıyor ve herhangi bir performans düşüşü yaşatmıyor. ha 120hz'de bataryayı zorlayıcı bir oyun oynarsanız ne olur bilmem.

bu devirde benim gibi "telefonum tablet gibi olmasın, cebe sığsın, tek elle kullanılsın" diyor ve bilgisayar parası ödemek istemiyorsanız başka seçenek yok gibi.

sorunuz üzerinden genel bir cevap verdim, kusura bakmayın uzun oldu, faydalanmak isteyen başka arkadaşlar için de bir inceleme yazısı olsun istedim.

bende aktif almak istiyorum aslında bimden düşünüyordum ama dnrda 3 taksit olduğu için ordan almaya karar verdim suan aktif fiyatı 18.900 tl daha 3 gün once 17.999 du sizce almalı mıyım,ogrenciyim zaten 3 bucukda eve geliyorum yemek falan derken saat 5 ile aksam 10 arası falan kullaniyorum telefonu öyle cok oynadığım oyunda yok haftaici dışarıda telefon bile kullanmıyorum haftasonu beni 6 saat göturebilicekse kesinlikle alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…