E eobard thawne 0 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 232 3 Temmuz 2023 #1 Saat alacağım D&R'den almak mantıklı mı sonuçta kitap firması.
ogulcansivri Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 711 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul, Üsküdar Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7500F 32GB 6000 MHz DDR5 Intel ARC B580 12GB Ekran Kartı Cinsiyet Erkek Meslek Sitogenetik Laboratuvar Teknikeri 3 Temmuz 2023 #2 Hiç bir sorun olmaz ben kulaklık klavye ve powerbank almıştım hediye bazen güzel kampanyalar oluyor.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 3 Temmuz 2023 #3 Sorun çıkarsa iade edersin. Sonuçta faturalı garantili ürün satan resmi bir firma.
E eobard thawne 0 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 232 3 Temmuz 2023 #4 oscorp dedi: Sorun çıkarsa iade edersin. Sonuçta faturalı garantili ürün satan resmi bir firma. Genişletmek için tıkla... mağazasında var mıdır saat yoksa internet üzerinden mi satıyor sadece? eobard thawne 0 dedi: mağazasında var mıdır saat yoksa internet üzerinden mi satıyor sadece? Genişletmek için tıkla... teknolojik ürünleri
oscorp dedi: Sorun çıkarsa iade edersin. Sonuçta faturalı garantili ürün satan resmi bir firma. Genişletmek için tıkla... mağazasında var mıdır saat yoksa internet üzerinden mi satıyor sadece? eobard thawne 0 dedi: mağazasında var mıdır saat yoksa internet üzerinden mi satıyor sadece? Genişletmek için tıkla... teknolojik ürünleri
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 3 Temmuz 2023 #5 Sorun çıkmaz fakat genelde pahalıya satıyorlar.
Bekir Küllac Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #6 VIN dedi: Sorun çıkmaz fakat genelde pahalıya satıyorlar. Genişletmek için tıkla... genellikle ucuza satıyorlar aslında bende samsung odyssey g3 aldım piyasada en ucuz satan yerdi dnr ve hiç sorun çıkmadı garantiside distibrütördü
VIN dedi: Sorun çıkmaz fakat genelde pahalıya satıyorlar. Genişletmek için tıkla... genellikle ucuza satıyorlar aslında bende samsung odyssey g3 aldım piyasada en ucuz satan yerdi dnr ve hiç sorun çıkmadı garantiside distibrütördü