D segment dizel araç önerisi

@Forumdaş @armas
Bu arada kağıt üstünde beygir tork farkı olsa da bu neden top speede yansımıyor? Tabii bir de 2.0 olan daha akıcı.
Kanka bunu alalım sanayiden çıkmayalım demi? D segment dizel araç arıyorum ben.

Aboo bu araba benzinliymiş. Affedersin hocam biraz fazla BMW Mercedes baktım son günlerde kafa onlara gitmiş.

Bu arada kağıt üstünde beygir tork farkı olsa da bu neden top speede yansımıyor? Tabii bir de 2.0 olan daha akıcı.
Daha ağır olabilir, şanzıman farklı olabilir, 1.6 turbo diesel olabilir vesaire... Yarışmayı planlamıyorsanız top speed olayına takılmanızı önermem. Malum piyasadan dolayı da 1.6 daha cazip gelmeli size.

u arada kağıt üstünde beygir tork farkı olsa da bu neden top speede yansımıyor
1.6 son hız 189.
2.0 son hız 228.

@Forumdaş @armas Şehir içinde az çok didişirdik abimle ama petrol artınca ondan da vazgeçtik.

Bu arada bakın yakıt tüketimlerinde her ne kadar düz arazide ölçülse de yüksek hacim daha az yakmış. Bu olay özellikle ağır kasa araçlarda çok belli ediyor. 1.8TDI olsaymış tam tadıymış ama
Arkadaş fark yok demişti de biri 170, diğeri 105 beygir.
Youtube üzerinde olan her videoda 210 görüyor iki motor da. Benim de kafam karıştı.

Bilmiyorum SuperB de iyi fakat ben Passat'ı daha modern ve güzel buluyorum. Bana SuperB oyuncak araba gibi geliyor fakat Passat öyle değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…