D segment dizel araç önerisi

Ankarada yaşıyorum, iş yerim İncekte. Evimin yolu da yokuş. 1.6 Turbo Diesel 2015 Focus var, 2.8 CRD Cherokee var. Jeep tahmin edebileceğin üzere su gibi içiyor, Focus aslanım hiç bayılmadı bugüne kadar ve gayet rahat çıkıyor. 1.6'yı gözünüzde küçültmeyin.

Tork farkı fazla 2.0 tercih edebilirsiniz.
Zevkli de olur.

Hocam SuperB pek iyi bir araç değil yakıt, konfor ve parça olarak binilebilecek bir araba değil o fiyatlara çok daha güzel araçlar bulabilirsiniz.

Tork farkı fazla 2.0 tercih edebilirsiniz.
Zevkli de olur.
Tork fazlalığı mükemmel bir şey ya. Bundan 2 önce Fluence vardı 90 ama 100 çıktı dynoda. Onunla Focus 3-2, Linea, hatta A4 bile tokatlıyorduk. Sonra sattık düğün için Megane 2'ye düştük. Babam iş değiştirince yeniden o zirvelere ulaşmak istiyorum hatta daha iyisine. Dizel düşer savaş bitince geniş düşünmek lazım.

Aslında biraz var almamıza ama ben kafamda fikir olsun diye açtım konuyu. Tabii gene SuperB'e döndüm

1.6 olanın DPF falan temizlenince daha rahat kullanılır ya bence. Bu arada 2.0 olanın piyasası da çok yok. TR'de lüks araba kıtlığı var aslında.

Hocam dizel demişsiniz ama şu an ki mazot fiyatlarında pek bir fark olmuyor 10 senelik SuperB ye bineceğime 2 yaşında Focus a binerim daha iyi.

Hocam zamanında SuperB'ye binme fırsatım oldu. Benim bindiğim 2019 modeldi. Adeta rolls royce Fakir versiyonu. Tavsiye ederim. Benim bindiğim 1.6 olmasına rağmen iyi gidiyordu. Mekaniği temiz bulursanız güzel arabalardır.

Doğuda kerpiç evlerde yaşadığından her gün görüyorsun böyle tipleri galiba.

Ben daha çok okumuş durumu güzel olan insanları görüyorum da burada. Ondan dedim.

İstanbul'da yaşıyorum, yurtdışında da yaşadım. Doğuda kerpiç evlerde de yaşarım, komplekssiz hayat herkes için güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…