D-Smart aile spor paketi alınır mı?

D-Smart'ı yaklaşık 2 sene kadar kullandık çok önceden. İptal sırasında bu kadar uğraştıran bir firma görmedim. Şu an nasıldır bilemem ama ben tavsiye etmem açıkçası.
Hocama katılıyorum aile spor paketi vardı bizde kullandım. Ben S-Sport ve NBA tv için aldım memnundum ama iptal işinde 1 hafta uğraştık. Yoksa orta derecede memnundum.

D- Smart'ta Digitürk'te kullandık. 2 sağlayıcı da biribirinden berbat. Ama futbol izleyecekseniz Digitürk, D-Smart'tan iyidir. Fakat belgesel ve sinema açısından D-Smart, Digitürk'ten iyidir.
Süper Lig sevmiyorum açıkçası S Sport izleme amaçlı onu yazdım eğer S Sport hala Digitürk'te olsaydı büyük ihtimal Digitürk yazardım
Valla ben sinema paketi+ 50 mbps kullanıyorum, internette herhangi bir sıkıntı görmedim. TTNET altyapısını kullanıyorlarmış sanırım, bölgeye göre de değişebilir.
Hiç sinema paketinde sıkıntı çıktı mı yani kanallarda kesinti falan yaşadınız mı?

Alınabilir fakat aboneliğinizi iptal ettirmek istediğinizde türlü türlü entrika çevirirler.

Hiç yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…