D-Smart çöktü mü?

520199

Hectopat
Arkadaşlar selam, daha 15 dk önce sıkıntı yokken internete bir şey oldu. Mesela şu an Discord'dan arkadaşıma yazabiliyorum ama Google'dan bir şey aratamıyorum, YouTube'da videoların resimleri yüklenmiyor. Windows ağ teşhislerini çalıştırdım ve DNS sunucunuz kullanılamıyor olabilir diyor. İnternet bir düzeliyor bir geri gidiyor, annem D-Smart müşteri hizmetlerini aradı 3-4 defa sayıya basmamıza rağmen basmadınız falan diyor. D-Smart kullananlar yazabilir mi sıkıntı var mı sizde de? (annem de aynı şekilde WhatsApp'tan yazışabiliyor ama internet yok uyarısı veriyormuş)

Arkadaşlar selam, daha 15 dk önce sıkıntı yokken internete bir şey oldu. Mesela şu an Discord'dan arkadaşıma yazabiliyorum ama Google'dan bir şey aratamıyorum, YouTube'da videoların resimleri yüklenmiyor. Windows ağ teşhislerini çalıştırdım ve DNS sunucunuz kullanılamıyor olabilir diyor. İnternet bir düzeliyor bir geri gidiyor, annem D-Smart müşteri hizmetlerini aradı 3-4 defa sayıya basmamıza rağmen basmadınız falan diyor. D-Smart kullananlar yazabilir mi sıkıntı var mı sizde de? (annem de aynı şekilde WhatsApp'tan yazışabiliyor ama internet yok uyarısı veriyormuş)
Bazen google ın servisleri (youtube vb) ya da instagram gibi platformlar yani sosyal medya çökebiliyor. Bende böyle bir sorun yok çekseydi herkesde sorun olurdu. Ama sizin internetinizde bence sıkıntı yok. Bazen olduğu zaman baya bi kriz oluyor herkes bunu soruyor falan ama şuan herkesde değil de bazı yerlerde sanırım böyle bir sorun var. Bu çok sık olmaya başladı malesef. Bence yine bu olay oldu ama sadece bazı kişilerde. Ya da d-smart bakıma girmiş olabilir altyapı çalışmaları falan olabilir yani genelde bu 2 3 saat falan sürüyor ben Türk Telekom kullanıyorum bize de oluyordu bazen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı