D Daniel Recker Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 225 12 Şubat 2020 #1 Herkese merhaba. İnternetim sık sık kopuyor. TS3'te iken aniden 3000 pinglere çıkıyor. DNS ile bağlantı kurulamıyor diyor. Problemi nasıl çözebilirim.
Herkese merhaba. İnternetim sık sık kopuyor. TS3'te iken aniden 3000 pinglere çıkıyor. DNS ile bağlantı kurulamıyor diyor. Problemi nasıl çözebilirim.
Şahinking Decapat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 73 12 Şubat 2020 #2 Daniel Recker dedi: Herkese merhaba. İnternetim sık sık kopuyor. TS3'te iken aniden 3000 pinglere çıkıyor. DNS ile bağlantı kurulamıyor diyor. Problemi nasıl çözebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntı benim 2 aboneliğimdede mevcut Aklınızda olsun d smart pişmanlıktır. Artı 0 Eksi
Daniel Recker dedi: Herkese merhaba. İnternetim sık sık kopuyor. TS3'te iken aniden 3000 pinglere çıkıyor. DNS ile bağlantı kurulamıyor diyor. Problemi nasıl çözebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntı benim 2 aboneliğimdede mevcut Aklınızda olsun d smart pişmanlıktır.
Méticuleux Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 444 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2020 #3 Google DNS, Open DNS ya da CloudFlare DNS kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS D Daniel Recker Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 225 13 Şubat 2020 #4 Méticuleux dedi: Google DNS, Open DNS ya da CloudFlare DNS kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Google DNS kullanıyorum. Acaba modem arayüzünden bir şey yapmam gerekir mi? Artı 0 Eksi
Méticuleux dedi: Google DNS, Open DNS ya da CloudFlare DNS kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Google DNS kullanıyorum. Acaba modem arayüzünden bir şey yapmam gerekir mi?