D-Smart fiber internet nasıldır?

EkranKartı34

Femtopat
Superonline altyapısından D-Smart 200 veya 500 Mbps fiber internet kullanmak istiyorum, nasıldır? Bana yakınlarda oturan bir tanıdığım Vodafone, Millenicom, Dsmart hepsini denemiş ve bir fark yok diyor. Altyapın iyiyse hepsi iyidir diyor. Merak ettiğim D-Smart kullanan çok kişi var mı? Mesela bunu kullananların sayısı bir TurkNet, Millenicom kadar var mıdır? Ayrıca iptal ettirmek istersem e-Devlet'ten kolayca halledebilirim değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
D-Smart yasal bir dolandırıcılık örgütüdür. Uzak durun.
Onun dışında Superonline altyapısını kullanan ve uygun fiyatlı ama düzgün bir ISS tercih edin.

Sizden önceki konu cevabı veriyor gibi hocam:
Screenshot_20240202_195527_Chrome.jpg

Superonline altyapısından D-Smart 200 veya 500 Mbps fiber internet kullanmak istiyorum, nasıldır? Bana yakınlarda oturan bir tanıdığım Vodafone, Millenicom, Dsmart hepsini denemiş ve bir fark yok diyor. Altyapın iyiyse hepsi iyidir diyor. Merak ettiğim D-Smart kullanan çok kişi var mı? Mesela bunu kullananların sayısı bir TurkNet, Millenicom kadar var mıdır? Ayrıca iptal ettirmek istersem e-Devlet'ten kolayca halledebilirim değil mi?
Uzak durmanızı öneririm. Bir akrabamın evinde D-Smart vardı ve modemin karşısındaki koltukta otururken interneti ya görmüyordu ya da sadece 2 tık çekiyordu.

İyi de forumda şikayet edilmedik firma yok ki? 2 konuya bakıp karar mı verilir? O zaman internet kullanmamam lazım çünkü forumda her firmanın bir sürü şikayeti var.
D-Smart gerçekten dolandırıcı. YouTube'da bir sürü video var. Sadece D-Smart'tan nasıl kurtulunur diye rehber videoları 10'binlerce izleniyor, Türkiye'deki en dandik ISS açık ara D-Smart. Böyle saçma bir hataya düşmeyin. Forumdaki kullanıcılar artık bilgili "D-Smart harici internet önerisi" diye yazıyor birçoğu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı