Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.748 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 21 Temmuz 2022 #11 Yener K. dedi: Sizdeki de videodaki ile aynı mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bizim ki bu kutu. 2020 veya 2021'de değiştirmiştik.
Yener K. dedi: Sizdeki de videodaki ile aynı mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bizim ki bu kutu. 2020 veya 2021'de değiştirmiştik.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #12 Başka da bir şey bulamadım. Bulursam yazarım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.748 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 21 Temmuz 2022 #13 Yener K. dedi: Başka da bir şey bulamadım. Bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... D-Smart sitesinde Arçelik gibi seri numarası vs girilerek güncelleme olup olmadığı görüntülenmiyor mu? Linki varsa bakmak isterim. Teşekkürler. Yener K. dedi: Başka da bir şey bulamadım. Bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek sitede var mı? Ben baktım ama bulamadım. USB ile güncelleme videoları yok mu? Son düzenleme: 21 Temmuz 2022
Yener K. dedi: Başka da bir şey bulamadım. Bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... D-Smart sitesinde Arçelik gibi seri numarası vs girilerek güncelleme olup olmadığı görüntülenmiyor mu? Linki varsa bakmak isterim. Teşekkürler. Yener K. dedi: Başka da bir şey bulamadım. Bulursam yazarım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek sitede var mı? Ben baktım ama bulamadım. USB ile güncelleme videoları yok mu?