D-Smart internet nasıl? Kopmalar yaşanıyor mu?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ttnet taahhütüm bittiği için aboneliğimi iptal ettirip d-smart maxi paket ve 8mbps limitsiz internet alacağım. Size sormak istediğim nasıl kopmalar oluyormu ve d-smart ' a geçmelimiyim şuanki faturam 60-85 arası geliyor d-smart ayda 73 liraya hem hd tv kanalları ve internet vaat ediyor. Yoksa ttnet ' te yeni bir anlaşmamı yapmalıyım ?

Arkadaşlar ttnet taahhütüm bittiği için aboneliğimi iptal ettirip d-smart maxi paket ve 8mbps limitsiz internet alacağım. Size sormak istediğim nasıl kopmalar oluyormu ve d-smart ' a geçmelimiyim şuanki faturam 60-85 arası geliyor d-smart ayda 73 liraya hem hd tv kanalları ve internet vaat ediyor. Yoksa ttnet ' te yeni bir anlaşmamı yapmalıyım ?

Bende kullanıyorum ilk ay gayet iyi idi.Ancak ikinci ayda kopmalar başladı yavaşlamalar oldu filan aradık dsmart'ı konuştuk bina tesisatı (kablolar vs.) 8mbps 'i desteklemiyor vs. dediler sonra 4'e düşürdük yaklaşık 5 ay oluyor başta fena değildi ancak bu son 1 ayda biraz bozdu sürekli kesilmeler başladı ararsak yine aynı şeyi derler herhalde ama aramadık henüz biraz daha idare edip
tesisatı değiştirerek superonline a filan geçeceğiz inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet memnunum 1 seneyi geçti herhangi bir kopma veya yavaşlama olmadı şuana kadar. Ben tavsiye ederim internet fiyatına ikisinide kullanıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı