Alpi37 Kilopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 107 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2015 #11 Dostum başka alternatif arıyosan kesinlikle UyduNet Farklı Altyapı kullanıyor
Warhols Hectopat Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 158 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilbilimci - Edebiyatçı - E-Spor'cu 9 Mayıs 2015 #12 JaroxJamaica dedi: Her internet TTNET'in alt yapısını kullanır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Superonline kendi alt yapısını kullanıyor, Uydunet, Kablonet de öyle diye biliyorum ben de.
JaroxJamaica dedi: Her internet TTNET'in alt yapısını kullanır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Superonline kendi alt yapısını kullanıyor, Uydunet, Kablonet de öyle diye biliyorum ben de.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2015 #13 Fiber net ve kablolu interneti kastetmemiştim. Biraz genelleme yaptım sanırım.