ozr
Kilopat
13 Ocak tarihinde akşam sularında D-Smart 50Mbps+TV dizi paketi aldık. Cuma günü akşamı olduğu için iş gününden sayılmıyor zaten pazar günü de kapalı olduğundan pazartesi günü geldiler. Cuma akşamı eleman aradı ve saat 13.30 için randevu verdi işten çıkıp eve giden oldu evden ben de koşa koşa gittim evde kimse olduğunu bilmeden ama D-Smart personeli tabii ki de randevu saatinden 5 saat sonra geldi. İlk başta TV Ti kuruyorlar TT saha ekibi başka gün port olaylarını falan halletmek için geliyormuş başka gün ise D-Smart personeli yine modemi kurmak için geliyormuş. Her gün aradık aciliyet bildirdik evde internet yok diye ama gerekli işlemleri yapıyoruzdan başka laf duymadık D-Smart'tan. Bugün 6. iş günü hala gelmediler ve daha geleceklerini sanmıyorum ekiplerin. Yarın gelseler bile bu kez de D-Smart ekiplerinin aynı gün geleceklerini sanmıyorum. Bu kişiler bana 1 hafta sözü verdiler takılması için ve büyük ihtimal bu günü geçecek. Bu kişileri nereye nasıl şikayet etmem lazım? Ayrıca eğer bu internetten çıkarsak yanında sözleşmeli iadeli modem veren ISS önerirseniz çok sevinirim. TT altyapılı olursa sevinirim. TurkNet'e geçmeyi isterdim fakat tekrardan modem almak vb işler yerine daha uygun modemli ISS'i öncelikli tercih ederim. Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: