D-Smart modem sıfırladıktan sonra şifre sorunu

ErsinK.

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese. D-smart interneti kullanıyorum evde. Modem arayüzüne girdim fabrika ayarlarına döndürdüm. Devamında wifi listesinde buldum. Tabi ismi değişti aldığımdaki gibi oldu. Ama şifre istiyor o şifreye ne yazacağız?

Modemin altında veya arkasında default Wi-Fi şifresi yazar.

Denedim ancak olmadı.

Dosya Ekleri

• 14080972_316176722054319_194128997_n.jpg
    14080972_316176722054319_194128997_n.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 602
Denedim ancak olmadı.
Ben arkasında herhangi bir şifre göremedim, kullanıcı adı ve şifreyi admin olarak girmeyi deneyin. Eğer bu şekilde kabul etmezse kullanıcı adı aynı olacak şekilde şifreyi boş geçin veya 123456, 1234 şeklinde deneyin. Bulamazsanız internet üzerinden şifreyi araştırabilirsiniz veya servis sağlayıcınızdan destek alabilirsiniz.

Ben arkasında herhangi bir şifre göremedim, kullanıcı adı ve şifreyi admin olarak girmeyi deneyin. Eğer bu şekilde kabul etmezse kullanıcı adı aynı olacak şekilde şifreyi boş geçin veya 123456, 1234 şeklinde deneyin. Bulamazsanız internet üzerinden şifreyi araştırabilirsiniz veya servis sağlayıcınızdan destek alabilirsiniz.

Sorunumu dikkatli okuyun. İnternete bağlanabilsem modem arayüzüne zaten girerim. Ben internete bağlanamıyorum.

Modeme kablo ile bağlanarak arayüze giriş sağlayabilirsin.
Ya da modemde wps düğmesi aktif ise o düğmeyi kullanabilirsin.

Sorunumu dikkatli okuyun. İnternete bağlanabilsem modem arayüzüne zaten girerim. Ben internete bağlanamıyorum.
Özür dilerim, daha önce söylendiği gibi WPS düğmesi veya kablo ile bağlanabilirsiniz. Bunların dışında daha önce söylediğim gibi servis sağlayıcınızdan veya modem üreticisinden destek alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı