D-Smart net cayma bedeli çok yüksek

Proteus

Hectopat
Daha fazla  
D-Smart sitesini güncellemiş ve şu an girdiğimde internet fesih başvurusu yapmaya girince 587 lira cayma bedeli yazıyor müşteri hizmetlerini aradım ve orada yazan fiyat günceldir doğrudur dedi. Zaten 8 ay kalmış bitmesine 8 ay kullansam bu fiyata denk geliyor faturaların toplamı. Cayma adı altında kullanmışsınız gibi hepsini istiyorlar buna yapabileceğim bir şey yok mu? Arayıp korkutmak için söylemem gereken falan bir şey? Tüketici hakem heyetine başvuru işi 3 5 ay sürüyormuş ve o 3 5 ayda internet lazım bana o işler nasıl yapılır bilmiyorum en kısa zamanda iptal ettirip yeni bir internete geçmek isitoyrum engin tecrübelerinizi, fikirlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Tüketici heyeti dışında bir yol göremiyorum ben şahsen tabii öteki arkadaşlar ne düşünür bilmem.

Tamam da internet markaları hep öyle. Vodafone'dan çıkacaktık. Cayma bedeli için 1200/1300 civarı istemişlerdi. Caymayıp taahhüdün devam etmesine bedel. Sözde cayma. Parayı tekte alıyorlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…