D-Smart net hız artışı

443595

Hectopat
24 MBPS VDSL2 paket kullanıyorum. Normalde Wifi ile 22/5 değerleri alıyorken şuan 26/11 hız alıyorum. PİNG ise sabit 11-12 alıyorum. Sizde durumlar nedir? Firmaya çok fazla kötü yorum geliyordu. Ama 4 aydır kullanıyorum gayet iyi bir firma.

Yani dowlandda bazen oluyor bende de TTNET bende de 2 MB falan artardı ama upload bana normal gelmedi. Bir de hocam yapmayın bırakın kullanın ne olacak millet yüksek hiz ister bizimkiler neden yükseldi der ama yüksekte isteriz

Türk Telekom internet hızlarını güncelledi, artık eskisinden daha fazla upload hızı sağlıyor destekleyen altyapılarda. Sebebi budur muhtemelen, D-Smart'ın kendi altyapısı değil çünkü Türk Telekom'un altyapısını kiralıyor bildiğim kadarıyla.

İlgili makale:

Yok ya kullanırım kullanmasına da birden Upload bu kadar artınca merak ettim.

D-Smart'ın kendi altyapısı değil çünkü Türk Telekom'un altyapısını kiralıyor.
Hız testinde Türkcell sunucusu gözüküyor.

AAA harbimi bu bende diyorum bu aralar neden indirme hızım 4 MB falan dur bir test yapayim.

Denedim söylendiği kadar değil ama uploadda artış var ve bu kadar kullanıma 24 MB download iyi 35'ten.

Hız testinde Türkcell sunucusu gözüküyor.
Bildiğim kadarıyla o farklı bir mesele, test yapılırken alınan veya gönderilen dosyanın hangi sunucuyla yapılacağının seçimi o hangi interneti kullandığın değil. O sunucu sana ne kadar yakınsa test sonucu o kadar iyi çıkacaktır.

Şu an ISS olarak D-Smart gözükür ama aslında D-Smart'ın kendi altyapısı değil kullandığın internet, bir arıza yaşadığında arızayı çözmek için Türk Telekom yetkilileri gelecektir D-Smart yetkilileri değil. Zamanında D-Smart 3 hafta internetsiz bıraktı beni ordan epey tecrübe edindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…