I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 31 Ocak 2021 #1 D-Smart'a PC'mi bağlamak istiyorum. PC'de Netflix'den film açıp TV'de izlemek istiyorum (TV tüplü ama D-Smart'a bağlı) ama bağladığımda ve yansıt ayalrlarından yasıtığımda ekran gelmiyor. D-Smart Plus gibi hiçbir özellik ekli değil.
D-Smart'a PC'mi bağlamak istiyorum. PC'de Netflix'den film açıp TV'de izlemek istiyorum (TV tüplü ama D-Smart'a bağlı) ama bağladığımda ve yansıt ayalrlarından yasıtığımda ekran gelmiyor. D-Smart Plus gibi hiçbir özellik ekli değil.
Regista Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 202 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #2 VGA - SCART kablosuyla PC'yi TV'ye bağlayabilirsiniz. D-Smart ben de kullanıyorum Plus özellikleri için USB bağlamanız lazım.
VGA - SCART kablosuyla PC'yi TV'ye bağlayabilirsiniz. D-Smart ben de kullanıyorum Plus özellikleri için USB bağlamanız lazım.
I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 31 Ocak 2021 #3 Regista dedi: VGA - SCART kablosuyla PC'yi TV'ye bağlayabilirsiniz. D-Smart ben de kullanıyorum Plus özellikleri için USB bağlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... TV tüplü ve vga SCART'ın ne olduğu hakında hiçbir fikrim yok.
Regista dedi: VGA - SCART kablosuyla PC'yi TV'ye bağlayabilirsiniz. D-Smart ben de kullanıyorum Plus özellikleri için USB bağlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... TV tüplü ve vga SCART'ın ne olduğu hakında hiçbir fikrim yok.
Regista Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 202 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Sol taraf VGA PC için, sağ taraf SCART. Dosya Ekleri photo_2019-04-27_12-42-12.jpg 91,1 KB · Görüntüleme: 78
I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 31 Ocak 2021 #5 Regista dedi: Sol taraf VGA PC için, sağ taraf SCART. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım sağ ol bunun için ucuz bir fiyat veren bir link atar mısın?
Regista dedi: Sol taraf VGA PC için, sağ taraf SCART. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım sağ ol bunun için ucuz bir fiyat veren bir link atar mısın?
Regista Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 202 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 iCross_Fire dedi: Tamam anladım sağ ol bunun için ucuz bir fiyat veren bir link atar mısın? Genişletmek için tıkla... İnternette sağlam bir link bulamadım GittiGidiyor'da var 150TL. Televizyoncularda daha ucuza bulabilirsiniz bence.
iCross_Fire dedi: Tamam anladım sağ ol bunun için ucuz bir fiyat veren bir link atar mısın? Genişletmek için tıkla... İnternette sağlam bir link bulamadım GittiGidiyor'da var 150TL. Televizyoncularda daha ucuza bulabilirsiniz bence.