D-Smart Rezilliği

kasketa

Hectopat
Arkadaşlar benim bundan yaklaşık 3 hafta önce kullandığım internet operatörü Türk Telekom'du fakat artan fiyatlarla beraber babam aileden habersiz D-Smart'a geçiş yapmış. Yapmış yapmasına fakat adamların hizmeti koca bir SIFIR. (Geçiş yaparken de bir şeyler imzalamış, işte cayarsanız bu kadar miktar para ödersiniz gibi bir şeyler var.) Yahu kurulum yapmaya bir adam geldi ve 15 dakika gibi bir sürede yapıp çıktı o günden beridir internet yok. İlk günler internetin olmamasını Türk Telekom'dan daha çıkmamışsınıza bağladılar yok bilmem ne diye. Efendim bir şeyler oldu bu adamlara biz ısrarla ekip gönderin de halletsinler dedik. Tamam dediler yarın ekip gelecek. Geldi mi peki? Yok. Dedim yarın gelirler. Yarın da gelmediler. Böyle böyle 1 hafta geçti. Gidip buradan bir baayiğe sorduk adamlar yine geleceğiz dediler ama tahmin edin yine gelmediler. 2 hafta geçti üzerinden bir adam aradı yarın geleceğiz diye bugün gelecekler diye evde bekledim. Yine gelmediler. Kısacası D-Smart kullanmayın kullandırtmayın. Şimdi asıl soruma geçeyim, bu konuya benzer bir sorun yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alamadığınız hizmetin faturasını kesmiyorlardır umarım. Hizmet alamıyorsanız aranızda ki hizmet akdini feshedin.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…