D-smart smile Oyunlarda Ping Sorunu

Gamer4545

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
D-smart smile ADSL 16 MBps tarife kullanmaktayım. Battlefield gibi oyunlar oynuyorum ve ping benim için önemli. Önceden Türk sunucularına 15ms ping ile bağlanırken son 1 haftadır 60ms ping değeriyle bağlanıyorum. Tabii yabancı sunucularında durum daha da kötü. Müşteri hizmetlerini aradığımda sinyalimde sorun olmadığını ve bilgisayar kaynaklı olabileceğini söylediler. Ben de virüs olabileceğini düşünüp tekrar Windows yükledim ama sonuç yine aynı, ping yüksek. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve durumu izah ettim. Bunun üzerine snr değerlerinin tam sınırda olduğunu (up 21dB, down 15-16dB) söylediler ve test amaçlı hızımı 8MBps yapıp tekrar ping testi yapmamı istediler. Hızım 8 olduğu zaman down snr payı 29dB oldu. Test yaptığımda ping yine aynı idi. Ping konusunda yapacak fazla şeyin olmadığını söyleyip benimle vedalaştılar ne yazık ki. Sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum. Kullandığım modem Dlink DSL-2640U.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…