D-Smart uydu alıcısını kartsız bir şekilde kullanarak Türksat yayını almak

alpyigit1903

Hectopat
Merhaba. Elimde kendiliğinden uydu alıcısı olmayan bir televizyon var. Fakat elimde abonelik sistemiyle çalışmayan klasik uydu alıcılarından yok. Onun yerine D-Smart'ın kartla çalışan bir receiverı var. Ben bunu bir şekilde kartsız en azından şifresiz kanalları izleyecek şekilde ayarlayabilir miyim? Böyle bir şey mümkün müdür?

Merhaba. Elimde kendiliğinden uydu alıcısı olmayan bir televizyon var. Fakat elimde abonelik sistemiyle çalışmayan klasik uydu alıcılarından yok. Onun yerine D-Smart'ın kartla çalışan bir receiverı var. Ben bunu bir şekilde kartsız en azından şifresiz kanalları izleyecek şekilde ayarlayabilir miyim? Böyle bir şey mümkün müdür?
Uydu ayarlarında TP kısmı varsa başka TP seçip kanal arama yaptınız mı?

Hocam bayağı bir kurcaladım ayarları bahsettiğin yeri bulamadım çok da anlamıyorum uydu ayarlarından. Kanal tarattım kanalları buldu ama kartı yerleştirmeden kabul etmiyor izlememi.
Uydu ayarları gibi bir yer oluyor normalde. Frekanslar yazar. 12265 v ... gibi. Eğer yoksa müşteri hizmetleriyle bir görüşün derim. Kullanılıp kullanılamayacağını söylerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı