D-Smart'ın 2 günlük cihaza 200 TL servis ücreti alması

Doktrin

Megapat
Daha fazla  
Burada bu firma ile ilgili insanların bilgi alması için bu konuyu açıyorum.

Yaklaşık 3 gün önce D-Smart bağlattım. Gelip kurdu servis. Daha sonra 30 dakika beklememi söylediler sinyal için. Bekledim ve yayınlar geldi. Fark ettim ki sinema ve dizi kanallarının sesi yok. Müşteri hizmetlerini aradım. Oluşan durumu söyledim ve bana 200 TL karşılığında servis yönlendireceklerini söyledi. Tabii ben bir şoka girdim. İtiraz vs ettim ancak nafile mecbur ödeyeceksiniz dediler. Faturaya yansıdığını söylediler. Uğraşmamak için tamam yönlendirin dedim servisi.

Servis geldi. Ve uydu alıcısının değişimini yaptı sıfır ile. Ve ne oldu dersiniz? Yine kanalların sesi yok. Ve tabii ben çıldırdım yine. Servis, uydu alıcısından değil yayın kalitesinden olduğunu söyledi. E dedim ben 200 lirayı boşa verdim. Ayrıca ödemeyi de peşin istediler. Bende bu müşteri hizmetlerinde ki bana servis yönlendiren kişini isim ve soyismini alıp CİMER'e şikayet olarak ilettim şu anda. İlerleyen süreçleri paylaşacağım. Daha önce WhatsApp destek ile de görüştüm yine ücretli denildi. Bunun SS'lerini hepsini gönderdim şikayet ile. Gerçekten 3 günlük cihazda kendi hataları olmasına rağmen 200 TL ücret almaları etik değil.

Edit: Şikayetleri Cimer,BTK,Şikayetvar ve birkaç foruma yazdım.

Son düzenleme:
Alma iade et bence uğraşılacak şey değil gerekli yerlerede şikayet et.

Ben direk sözleşme fesihi sordum belirli bir ücret çıkar dediler. Cayma diye bir şey de yok.

Araştır bence senin olayda sıkıntı var adam vadedttiği hizmeti veremiyor.Sonuçta sen, ben D-Smart'ı beğenmedim deyip keyfi iade yapmıyorsun hizmetten verim alamıyorsun vermediği bir hizmetide kullanamassın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…