D-Smartnet ping yüksek, hat değerleri nasıl?

Naezy

Hectopat
Daha fazla  
ADSL hat değerlerim diye bir konu açmıştım daha önceden. Eski hat değerlerimde alabileceğin en iyi değerleri alıyorsun demişlerdi. Şu an internet aşırı yavaş, CS:GO'da Türk sunucularında 1000-2000 pinglere kadar çıkıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, arıza kaydı oluşturdum 2 gündür gelen giden yok. Bir daha aradım sorun hala çözülmedi. Ne yapmalıyım? Resimlerin biri eski, diğeri yeni.

a.png
Screenshot_133.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızınızı 8 MBPS’e düşürtün sorun çözülür. O SNR değeri ile 12 MBPS verirlerse böyle sorun yaşarsınız.
İlk fotoğraf eski bağlantı sanırım. O bağlantı için yazdığım geçerli.
Yeni olan altta olansa o zaten ölmüş bir bağlantı tablosu. Bir yerlerde kablo bağlantılarında kopma vardır.

Tesisatta sorun olabilir. Yıllar önce benim de hat değerlerim aşağıdaki gibi olmuştu. Eve dışarıdan gelen kabloyu değiştirdiler sorun çözüldü. Alttaki değerler hep o şekilde mi oluyor yoksa hızın 10Mbps civarı olduğu oluyor mu?

Alttaki değerler 2 3 gündür aynı şekilde. Sayfalar çok geç açılıyorum 480P bile video izlenmiyor. Hızı da 8'e düşüremiyorum sözleşme var.

Alttaki değerler 2 3 gündür aynı şekilde. Sayfalar çok geç açılıyorum 480P bile video izlenmiyor. Hızı da 8'e düşüremiyorum sözleşme var.
Hızı düşürmek derken paket değişiminden bahsetmedi. Müşteri hizmetleriyle konuşup hızınızı düşürmelerini isteyebiliyorsunuz. Fakat hızınızı düşürmek işe yaramaz çünkü zaten 8 Mbps hız alamıyorsunuz. Kabloları kontrol etmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı