Çözüm D sürücüsü boş ama kullanımda görünüyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yunus3763

Kilopat
Daha fazla  
Diskte hiçbir veri olmamasına rağmen 8 gb kullanılan alan var ve diske hiçbir şekilde müdahale edemiyorum! Disk biçimlendirme ve sorunları taratmak için program veya kod istiyorum. Yardım eden din kardeşlerime şimdiden çok teşekkür ederim. Sorun 'Yerel Disk(D)'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
İnternetten low lewel format tool ile diskini formatla. (Çok uzun sürer.)

Komut İstemi'ni çalıştırın. (Başlat -> çalıştır -> cmd komutu ile) sonra "format D: /FS:NTFS /x" komutunu verip enter tuşuna basın.

Not: Bu işlem d diskini silecektir. Yapılan işlem sizin sorumluluğunuzdadır, sonuçlarını düşünerek işlem yapınız.

Minitool ile formatla D diskini. İçini açıp verilere bak. Gizli dosyaları da görünür yapıp bak. Eski sistemden disk böyle görünüyor olabilir. Kısa süre içeriisnde düzelecek yüksek ihtimalle.

Fayda etmezse Minitool indiirp D sürücüsü Delete diyorsun ve boşta kalan sürücüye sağ tıklayıp Create diyerek Primary, NTFS bölüm oluşturuyorsun ve sorun çözülüyor.

Minitool işe yaradı çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…