AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.991 Çözümler 81 Yer Başkent 17 Kasım 2021 #1 C sürücümde ve çıkarılabilir bir aygıt taktığımda BitLocker seçeneğini sağ tıklayıp görebiliyorum ama D sürücümde çıkmıyor. 500 GB 7200 RPM Samsung HDD var.
C sürücümde ve çıkarılabilir bir aygıt taktığımda BitLocker seçeneğini sağ tıklayıp görebiliyorum ama D sürücümde çıkmıyor. 500 GB 7200 RPM Samsung HDD var.
Proportionsz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 788 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #2 Sürücünün dosya formatı önemli. Bu konuda ekran görüntüsü paylaşır mısın Artı 0 Eksi
KS KS AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.991 Çözümler 81 Yer Başkent 17 Kasım 2021 #3 Proportionsz dedi: Sürücünün dosya formatı önemli. Bu konuda ekran görüntüsü paylaşır mısın Genişletmek için tıkla... Dosya sistemini diyorsan, NTFS olarak kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Proportionsz dedi: Sürücünün dosya formatı önemli. Bu konuda ekran görüntüsü paylaşır mısın Genişletmek için tıkla... Dosya sistemini diyorsan, NTFS olarak kullanıyorum.
Proportionsz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 788 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #4 Taşınabilir HDD aldığımda başıma geldi. Dosya formatını xFAT yapınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.991 Çözümler 81 Yer Başkent 17 Kasım 2021 #5 Proportionsz dedi: Taşınabilir HDD aldığımda başıma geldi. Dosya formatını xFAT yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... C sürücüsü NTFS ama, onda var. Artı 0 Eksi
Proportionsz dedi: Taşınabilir HDD aldığımda başıma geldi. Dosya formatını xFAT yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... C sürücüsü NTFS ama, onda var.