MagrufSatici Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #1 Mac mavericks yüklerken benim hdd 2 bölümde biri c biri D. D'de silinmemesi gereken dosyalar var. Sadece tüm diski formatlamadan c ye kurabilir miyiz? Ve D ntfs olarak gözüküyo. NTFS okur mu mac işletim sistemi ? Benm PC'de okur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2014
Mac mavericks yüklerken benim hdd 2 bölümde biri c biri D. D'de silinmemesi gereken dosyalar var. Sadece tüm diski formatlamadan c ye kurabilir miyiz? Ve D ntfs olarak gözüküyo. NTFS okur mu mac işletim sistemi ? Benm PC'de okur mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2014 #2 D sürücüsüne zarar vermeden de kurabilirsin. Bunun için Mac uyumlu bir bölüm yaratabilirsin diskte, HFS+ biçimli. NTFS sürücüsüne erişmek için ise Paragon NTFS for Mac kullanabilirsin.
D sürücüsüne zarar vermeden de kurabilirsin. Bunun için Mac uyumlu bir bölüm yaratabilirsin diskte, HFS+ biçimli. NTFS sürücüsüne erişmek için ise Paragon NTFS for Mac kullanabilirsin.