D sürücüsüne oyun yüklemek

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar kendimi bildim bileli Yerel Disk C kullanıyorum.

Disk D:\ Hep boş duruyor. Oyunlar olsun programlar olsun hep C:\' de.

D sürücüsüne kurmamda bir sakınca var mı ?

Hayır bütün oyunlarımı ya D'ye ya da harici harddiske kuruyorum bir sakıncasını görmedim.

Nasıl ayıracağım ki Bide diski ayırmamızın amacı ne ?

Format atarken ayıracaktın, şimdi ayırabilir misin bilmiyorum.
Diski bölmemizin amacı, bir yere işletim sistemini yükleriz; bir yeri de oyunları depolama, önemli verileri saklama gibi işlerde kullanırız. Format atmamız gerektiğinde sadece işletim sistemini yüklediğimiz bölümü biçimlendiririz diğer bölümdeki verilerimize bir şey olmaz.

Bildiğim kadarı ile, sadece formatta ayırılıyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur.

Bende önceden sadece tek bölüm kullanıyordum. Pc çöktü format attım resim, müzik gibi yedekler tarih oldu ne yazık ki, en güvenlisi 2 ve bölüm olması.

Sanırım çoğu arkadaşımız windows 7 kullanıyordur. Denetim masası / disk yönetimine girilirse rahatlıkla küçültebilirsiniz.

Burada disklerin dinamik mi yoksa temel mi olduğu önem taşımaktadır. Benim sistemde diskler temel olarak biçimlendirildikleri için rahatlıkla küçültülebilmektedir. Dinamik diskleri incelemediğim için yorum yapmam doğru olmayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…