- Makaleler
- 2
Daha fazla
Örnek vermek gerekirse bu resimden görüldüğü üzere dosya taşıma işleminde bile uzun süre 0 bayt da kalıyor. Onun dışında içlerine girdiğim sırada da donmalar, explorer da yanıt vermemeler başlıyor. Yeni yeni olmaya başladı. Disk temizliği vs yaptım. Komut sisteminden tarama da yaptım.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...
Burada ki yönergeleri de denedim. Disk taraması dahi yaptım ama bir hata ile karşılaşmadım fakat D ve E diskimde aşırı derecede kasmalar yaşıyorum. Bu oyunlara da yansıyor. Vİrüs taramasında da bir şey çıkmadı. Ne yapabilirim?
Windows C'de ve SSD'ye kurulu. Fakat HDD'm bozuk mu onu anlayamadım bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.
HDTune kurmaya çalışırken bile çok uzun süre sürüyor kurulum. Yaklaşık 5 dakika oldu fakat hala kuramadı.
Son düzenleme: