D:/Windows/system32/logfiles/srt/srttrail.txt Hatası

OğuzhanP

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Selamlar, Bundan yaklaşık 3-4 ay önce PC sürekli takılıp reset atıyordu, ve AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası veriyordu, başlangıç onarımı yaptığımda da:
  • D:/Windows/system32/logfiles/srt/srttrail.txt
Hatası vermişti. Ben de olayın donanımsal olduğu kanısına varıp ekran kartını değiştirdim ve sorunum çözülmüştü. Lakin aradan aylar geçmesine rağmen son 2 haftadır PC aralıklarla zaman farketmeksizin donuyordu. Fakat reset atma yoktu. Hatta ekran bile gitmiyordu, fare ve mouse kilitleniyordu. Yeni bir güç kaynağı aldım, sorun acaba eski işe yaramaz güç kaynağında mıdır diye. 600W 80+ bir güç kaynağı aldım fakat hala donma var, günde 1-2 kez oluyor.

Başlangıç onarımı yaptım ve yine D:/Windows/system32/logfiles/srt/srttrail.txt hatası aldım. Ancak PC kullanılabilir durumda, hatta oyun vs oynuyorum. Ne zaman donacağı kesin değil...

Geçmişten yana süregelen bu hata acaba aynı sorun mu?
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel i5 3470
  • Ekran Kartı: R7 250
  • Anakart: ECS H61H2-MV (V2)
  • 8 GB RAM DDR3

Yokmu ilgilenen?

Selamlar,

Yazdıklarınızdan takılma yada donmanın neden olduğunu anlamak zor. Fakat sizin gibi çok kullanıcı bu sorunu yazmış çoğunda daha fazla hata ile karşılaşmış muhtemelen ekran kartı driverının güncelinin gelmesini beklemelisiniz spesifik bir çözüm yolu sunulmamış.

Takılmalar sadece bundan kaynaklı olmayabilir. Sorun yaşayanların çoğu amd ve nvidia sürücülerinden kaynaklı olduğunu belirtmiş. Donanım ekle ve kaldır dan dilerseniz sürücüyü silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Günceli olmasında fayda var..

Kolay Gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…