D16 mı D14 mü?

abdullahh19

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 İ5 13400f DDR4
Arkadaşlar ben bu iki PC'den birini alacağım ama kararsızım. Birnin işlemcisi ötekinin SSD hafızası yüksek sizce hangisini seçmeliyim? Açıkçası yazılım için kullanacağım hafıza ile çok işim yok bana performans lazım ama arada kaldım maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu iki PC'den birini alacağım ama kararsızım. Birnin işlemcisi ötekinin SSD hafızası yüksek sizce hangisini seçmeliyim? Açıkçası yazılım için kullanacağım hafıza ile çok işim yok bana performans lazım ama arada kaldım maalesef.
d16 daha iyi diye biliyordum ancak d14'ün işlemcisi daha iyiymiş
hafıza için m.2 ssd ekleyebilirsin ancak işlemcide yenisini alman gerekir başka büyük farklar yoksa d14 olabilir

Ancak D16'nın ekranı 16 inç D14'ün ekranı 14 inç.
Boyut farkınıda göz önüne alman gerekir.

"Son düzenleyen: moderatör" yazıyor sanırım yazım yanlışından uyarı aldın o yüzden cevap vermiyorsun.

D16 daha iyi diye biliyordum ancak D14'ün işlemcisi daha iyiymiş
Hafıza için M.2 SSD ekleyebilirsin ancak işlemcide yenisini alman gerekir başka büyük farklar yoksa D14 olabilir

Ancak D16'nın ekranı 16 inç D14'ün ekranı 14 inç.
Boyut farkınıda göz önüne alman gerekir.

"Son düzenleyen: Moderatör" yazıyor sanırım yazım yanlışından uyarı aldın o yüzden cevap vermiyorsun.

D14 çok küçük hocam

D14 küçük, D16 biraz daha büyük. Genel olarak hangi boyut aradığınıza bakın.
Performans açısından güç olarak benzer işlemciler bunlar. Çok bir fark görmezsiniz kullanımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı