D250 123.600'e alınır mı?

Dominar 250 123.600 TL'ye alınır mı arkadaşlar? Ona göre bugün öğlen 3 gibi bayiye gidip ön sipariş vereceğim. Varsa önerileriniz bekliyorum.

Temmuz başında zam gelecek. Muhtemelen 130 üzerinde bir fiyata çıkacak. Sipariş vereceksen zaman kısıtlı.

Motor konusunda ise ilk motorun olacaksa memnun eder ama japondan inip aynı kaliteyi bekleyeceksen hiç bulaşma.

Güç olarak, denge olarak, tip olarak memnun eder. Servisi yaygın, yedek parçası, ustası bol.

Siparişini verdim. Hayırlısı olsun bayide kullanıclardan birisi rekor 178 dedi genel olarak 160 görüyormuş. Uzun yolda 120 koyup gidebiliyormuş makine. 250CC'ye göre canavar.

Siparişini verdim. Hayırlısı olsun bayide kullanıclardan birisi rekor 178 dedi genel olarak 160 görüyormuş. Uzun yolda 120 koyup gidebiliyormuş makine. 250CC'ye göre canavar.
178 yapması çok zor. Yani yapmaz demiyorum ama rüzgar arkadan esmeli ve çoook çok çok uzun bir yokuş aşağı bulmak lazım. Bende d400 var rüzgarsız havada düzlükte 170 dedi ama canı çıkacak gibiydi daha da zorlamadım. Sonuç olarak d250 için adamların verdiği maksimum hız 124km/s yani üzeri hem güvenli değil hem de motoru çok yorar. d400 için de bu hız 156km/s.

Bende dominar 400 istiyordum ancak fiyatlar malum... Uçtu gitti. D250 aldım o yüzden umarım pişman olmam. Arada bir 200-300kmlik yollar yaparım o kadar. Tekerenize taş değmesin.

Bende dominar 400 istiyordum ancak fiyatlar malum... Uçtu gitti. D250 aldım o yüzden umarım pişman olmam. Arada bir 200-300kmlik yollar yaparım o kadar. Tekerenize taş değmesin.
Kanka memnun musun n250 ile bunun arasındayım para bulabilirsem cbr 250 r alıp keyfine bakıcam tabi de zor şu şartlarda...

Kanka memnun musun n250 ile bunun arasındayım para bulabilirsem cbr 250 r alıp keyfine bakıcam tabi de zor şu şartlarda...
Cb250r dicektim pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…