Elektronik D3 teleskopik gamepad 294TL

AliExpress'e ödediğiniz paranın üstüne para ödemiyorsunuz, elimde 2 tane farklı gamepad olduğu için pek kullanmadım, memnun olmadığım şeyler genel parça kalitesi ve sol analoğun sağ üst kısmında ölü bölge olması onun dışında F/P ürünü denebilir. Şarj konusunda soru soran olmuştu ama hala deneme fırsatım olmadı.

@Itechin.g konuyu açtınız mı hocam? Açmadıysanız dört gözle bekliyorum. Şu anda böyle bir konsola çok ihtiyaç duyuyorum. Ayrıca Wild Rift için denediniz mi? Denemediyseniz deneyimleyip söylerseniz çok sevinirim.

Henüz açmadım hocam bu ay bitmeden açmayı düşünüyorum ama evde olduğum ve PC' yettiği için bir süre cihazları kullanmadım. Saitake için açabilirim ama birkaç gün içerisinde.

Henüz açmadım hocam bu ay bitmeden açmayı düşünüyorum ama evde olduğum ve PC' yettiği için bir süre cihazları kullanmadım. Saitake için açabilirim ama birkaç gün içerisinde.
Beklemedeyim. Görseldeki 3 farklı konsol da çok hoş duruyor lakin sanırım beyaz olanı tercih edeceğim. Leke falan tutuyor mu acaba? Detaylı bir inceleme bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…