D3062-A13 anakarta PCI 3.0 ekran kartı takılır mı?

Bir şey daha diyecektim benim PCI 2.0 olurmu bu ekran karti

Bir şey daha diyecektim benim PCI 2.0 olurmu bu ekran karti

Bir şey daha diyecektim benim PCI 2.0 olurmu bu ekran karti.

Bir şey daha diyecektim benim PCI 2.0 olurmu bu ekran karti.

Uyumlu olur fakat PCI 2.0 veriyolu hızında ilerler ekran kartından tam performans alamazsınız.

Mesela GTA 5'i 1080p Low da kaç FPS verir

Sistem bileşenlerinizi tam olarak bilmem gerek ama genel olarak Low ayarlarda 40-50 FPS alabilirsiniz.

Anakart D3062-A13 GS 1 işlemci i3 2120 4 GB RAM HD grafik 2000. işlemciyi de yükseltsem daha fazla FPS alabilir miyim?

Anakart D3062-A13 GS 1 işlemci i3 2120 4 GB RAM HD grafik 2000. işlemciyi de yükseltsem daha fazla FPS alabilir miyim?

İşlemciyi yükseltirseniz evet daha fazla FPS alabilirsiniz ama RAM takviyesi yapmanız şu an için daha yararlı olacak gibi.

PC de 2x2 GB RAM var o zaman 2 tane 2 GB daha alayım bu arada işlemci alırsam hangisini alayım ?

PC de 2x2 GB RAM var o zaman 2 tane 2 GB daha alayım bu arada işlemci alırsam hangisini alayım ?

RAM ve işlemci alırsanız Güç kaynağı yükseltmesi yapmanız gerekebilir 350W bir güç kaynağı fazlasıyla yeterli olacaktır ayrıca bir bütçe belirtmeden işlemci önermem pek doğru olmaz bunun için ayrı bir konu açabilirsiniz işlemciler hakkında sizi yanlış bilgilendirmemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…